Så här går ett takbyte till med våra takläggare från Dalarna

När du väljer att anlita våra takläggare i Dalarna vill vi att du ska känna dig nöjd och trygg under hela projektet. Här kan du läsa om hur processen ser ut från start till slutförande när vi utför ditt takbyte!

Har du bestämt dig för att anlita professionella takläggare i Dalarna för ditt takbyte? Grattis till ett bra val som inte bara kommer att spara dig tid och energi, utan som även säkerställer att arbetet utförs säkert med ett snyggt och hållbart tak som resultat! På Dalarnas Takmontage har vi lång erfarenhet inom branschen. Våra takläggare i Dalarna har genom åren utfört en mängd takbyten åt nöjda kunder över hela länet. Här kan du läsa mer om processen när du anlitar oss!

 

Processen när du anlitar oss på Dalarnas Takmontage

När du anlitar våra rutinerade takläggare i Dalarna finns vi vid din sida från start till slutförande. Nedan kan du läsa mer om de fyra stegen i processen när du väljer oss.
 

 1. Kostnadsfritt hembesök
  Projektet inleds med ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans med dig går igenom dina önskemål och behov samt förutsättningarna för projektet. Givetvis kan vi även ge professionell rådgivning kring material och liknande. Vid hembesöket får du även en kostnadsfri offert.
 2. Projektplanering
  För att vi ska kunna utföra ditt takbyte på ett så smidigt och tidseffektivt sätt som möjligt planerar vi projektet noggrant innan vi sätter igång. Vi beräknar och beställer rätt mängd material och ser till att allt levereras i tid.
 3. Vi utför takbytet
  Vi inleder projektet med ett uppstartssamtal med dig som kund för att skapa de bästa förutsättningar för ett lyckat takbyte där du känner dig nöjd och trygg under hela processen. Vi har självklart alla nödvändiga utbildningar inom takbyte såväl som inom säkerhet på arbetsplatsen för att kunna garantera att takbytet sker på ett säkert sätt enligt konstens alla regler.
 4. Slutkontroll och dokumentation
  När projektet är färdigställt kommer din kontaktman från oss på Dalarnas Takmontage ut till dig för att göra en slutkontroll av arbetet tillsammans med dig. Vi lämnar i samband med detta över din garantisedel samt skötselråd för ditt nya tak.


Ta hjälp av våra takläggare i Dalarna

Är du intresserad av att anlita våra skickliga takläggare i Dalarna, eller har du frågor och funderingar som rör takbyte? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal. Vi har full koll på allt som rör takbyte och kan till exempel hjälpa dig att bedöma hur lång tid det skulle ta att byta ditt tak och ger dig gärna värdefulla tips inför takbytet!

Boka kostnadsfritt hembesök i Dalarna med en av våra takläggare

Om du är intresserad av att byta tak i Dalarna kan vi på Dalarnas Takmontage hjälpa dig med ett kostnadsfritt hembesök. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så återkommer vi med tid då vi tillsammans kan se över skicket på just ditt tak!