Kom i kontakt med kompetenta takläggare i Dalarna

Kom i kontakt med kompetenta takläggare i Dalarna

Går du i tankar om ett takbyte, eller har du frågor om Dalarnas Takmontage? Tveka inte att kontakta oss - vi hjälper dig med nöje!

Ditt tak är det som skyddar dina käraste ägodelar från väder och rusk. Därför är ett takbyte en stor men ack så viktig investering som kräver omtanke. Genom att anlita Dalarnas takmontage, kan du vara säker på att våra yrkeskunniga takläggare i Dalarna kommer att behandla ditt takbyte med stor omsorg och noggrannhet. Vi gör vårt jobb, så att du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg i att det som skyddar dig och allt du äger från regn, rusk och fuktskador är konstruerat på ett gediget och regelenligt sätt som tål tidens tand.

Vi kompromissar inte

För många företag inom takbranschen består prioritetslistan enbart av en målsättning - hög produktion. Detta innebär ofta att man slarvar med kvalitet, säkerhet, kundkontakt och förhållning till ursprungligt avtal för att påskynda processen. Vi på Dalarnas Takmontage kompromissar inte. Vi håller det vi lovar, har god kundkontakt under hela processen, är extremt noga med säkerheten på taket och tummar aldrig på kvaliteten. Detta stadgar vi genom att ha löpande fotodokumentation, en kunnig kontaktperson som alltid finns tillgänglig mot kund samt att alla våra takläggare i Dalarna är utbildade inom såväl takläggning som taksäkerhet och monterar sina egna ställningar.

Vill du att ditt takbyte i Dalarna ska bli riktigt bra - smidigt och utan kompromisser? Då har du hamnat helt rätt. Kontakta oss på Dalarnas Takmontage redan idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi lämnar ett konkurrenskraftigt prisförslag på plats.

Boka kostnadsfritt hembesök i Dalarna med en av våra takläggare

Om du är intresserad av att byta tak i Dalarna kan vi på Dalarnas Takmontage hjälpa dig med ett kostnadsfritt hembesök. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så återkommer vi med tid då vi tillsammans kan se över skicket på just ditt tak!

Vad säger våra kunder om oss?

Något vi gärna visar upp är våra fina recensioner. För oss på Dalarnas Takmontage betyder nöjda kunder allt och är ett fint betyg på att vi gör ett bra jobb!
G
Takbytet skedde på den tid som vi kom överens om vid undertecknandet av kontraktet. Bra arbetskraft som utförde allt arbete till full belåtenhet. Jag tycker att det var hög kvalitet på både arbete och materiel. Mycket nöjd.
Gunnar Olovsson
M
Supernöjda med Dalarnas Takmontage, från start till mål. Har aldrig varit med om en bättre hantverkarupplevelse. Johan och Simon är fantastiska. Noggranna, informativa, punktliga och sjukt trevliga. Ett stort tack även till Olle för trevliga möten i samband med offert & uppföljning. Ska ni byta tak, hör av er till @dalarnastakmontage ⭐️✨
Mirka Pajunen
B
Hela processen kändes professionell. Allt ifrån planeringen till genomförandet. De lyssnade på mig som kund och utförde jobbet på ett gediget sätt enligt mina önskningar. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
Benke Fransson