Om våra takläggare i Dalarna

Om våra takläggare i Dalarna

Vill du ha ett snyggt och ordentligt takbyte? Då är vi ditt självklara val av takläggare i Dalarna.

Dalarnas Takmontage är ett gediget takföretag med rötter i Falun som erbjuder privatpersoner högkvalitativa takbyten i Dalarna. Vi kombinerar tryggheten av ett lokalt och välrenommerat företaget med kunskapen och erfarenheten av våra utbildade takläggare i Dalarna för att ge våra kunder den bästa möjliga lösningen för deras tak.

I och med att vi erbjuder tjänster för flera olika taktyper och även bedriver solcellsföretag, har vi också goda möjligheter att anpassa våra takomläggningar efter kundens behov och stå till tjänst med helhetslösningar som saknar motstycke i branschen. Vi uppdaterar våra kunder med löpande fotodokumentation under takbytets gång och tilldelar varje projekt en kunnig kontaktperson som finns tillgänglig för frågor och rådgivning. Sammanlagt ger detta oss mycket goda förutsättningar för att nå vår viktigaste målsättning - att leverera kvalitativa takbyten till riktigt nöjda kunder. Detta reflekteras tydligt i våra kundrecensioner. Så här skriver Sara Nordlund som tagit hjälp av oss med både takbyte och solcellsmontering:

"Mycket proffsiga, effektiva och trevliga takläggare, kunniga säljare, superbt resultat och ett riktigt snyggt tak! Vi köpte även solceller som monterades snabbt och effektivt. Som om det inte vore nog byggde de även om farstukvisten som inte hade fått någon omsorg sedan 1963, riktigt snyggt!

Kan varmt rekommendera Dalarnas Takmontage och Dalarnas Solcellsmontage!"

Vill du göra som Sara och ge din fastighet ett ordentligt lyft med ett takbyte av oss på Dalarnas Takmontage? Då är du välkommen att fylla i något av våra kontaktformulär på sidan eller kontakta oss direkt, så hjälper vi dig med allt relaterat till att byta tak i Dalarna.

Boka kostnadsfritt hembesök i Dalarna med en av våra takläggare

Om du är intresserad av att byta tak i Dalarna kan vi på Dalarnas Takmontage hjälpa dig med ett kostnadsfritt hembesök. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så återkommer vi med tid då vi tillsammans kan se över skicket på just ditt tak!

Boka kostnadsfritt hembesök i Dalarna med en av våra takläggare

Boka kostnadsfritt hembesök