Boka ett kostnadsfritt hembesök med prisförslag på plats!

Fyll i vårt kontaktformulär, så kontaktar vi på Dalarnas Takmontage dig inom kort för att boka in ett gratis hembesök utan köpkrav. Under ett hembesök går vi gemensamt igenom ditt tak och dina önskemål och lämnar ett prisförslag på projektet utifrån detta.

Vad säger våra kunder om oss?

Något vi gärna visar upp är våra fina recensioner. För oss på Dalarnas Takmontage betyder nöjda kunder allt och är ett fint betyg på att vi gör ett bra jobb!
G
Takbytet skedde på den tid som vi kom överens om vid undertecknandet av kontraktet. Bra arbetskraft som utförde allt arbete till full belåtenhet. Jag tycker att det var hög kvalitet på både arbete och materiel. Mycket nöjd.
Gunnar Olovsson
M
Supernöjda med Dalarnas Takmontage, från start till mål. Har aldrig varit med om en bättre hantverkarupplevelse. Johan och Simon är fantastiska. Noggranna, informativa, punktliga och sjukt trevliga. Ett stort tack även till Olle för trevliga möten i samband med offert & uppföljning. Ska ni byta tak, hör av er till @dalarnastakmontage ⭐️✨
Mirka Pajunen
B
Hela processen kändes professionell. Allt ifrån planeringen till genomförandet. De lyssnade på mig som kund och utförde jobbet på ett gediget sätt enligt mina önskningar. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
Benke Fransson