Papptak

Papptak

För fastigheter som har platta tak fungerar det inte att montera takplåt då takplåt kräver en viss taklutning, på normalt 10 procent eller mer. Samtidigt är takpannor inte heller en lämplig takbeklädnad för platta tak. Istället är papptak den takbeklädnad som fungerar bäst för platta tak. Papptak har en livslängd på cirka 20-30 år och är dessutom betydligt billigare än både takpannor och plåt. Papptak är också vanligt att lägga på mindre byggnader som exempelvis en carport, garage, friggebod eller förråd. Du kan kontakta oss på Dalarnas Takmontage för mer information om hur vi kan hjälpa dig då du ska byta tak på ditt hus i Dalarna.

 

Lägga papptak

För platta tak och små byggnader är papptak ett mycket bra och ekonomiskt alternativ som dessutom har en lång livslängd. Våra  professionella takläggare i Dalarna är yrkesutbildade hantverkare med lång erfarenhet inom branschen. Vi utför din takomläggning på ett korrekt och säkert sätt med ett perfekt resultat. Vi kan också lämna bra garantier på både arbete och material som gör att du kan känna dig säker även efter att taket är lagt. Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt tak och lämna ett prisförslag med ett fast pris för din takomläggning, utan några förpliktelser. 

Boka kostnadsfritt hembesök i Dalarna med en av våra takläggare

Om du är intresserad av att byta tak i Dalarna kan vi på Dalarnas Takmontage hjälpa dig med ett kostnadsfritt hembesök. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så återkommer vi med tid då vi tillsammans kan se över skicket på just ditt tak!