Betong- och tegeltak

Betong- och tegeltak

Ett tegeltak har en livslängd på normalt 50 år men kan hålla sig intakt så pass länge som upp till 100 år. Dock behöver du byta ut takpapp och lägga nytt tätskikt på taket så att inte fukt tränger sig in i fastigheten och då kan det samtidigt vara en bra idé att även se över skicket på ditt taktegel. Om tegelpannorna är i bra skick går det att återanvända dessa igen och du slipper då kostnaden för att köpa in nya pannor. I annat fall behöver du lägga nya takpannor, antingen ett betongtak eller ett tegeltak. Dalarnas Takmontage är en professionell takläggare i Dalarna som kan erbjuda dig takomläggning till konkurrenskraftigt pris. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du ska byta tak.

 

Byta tak i Dalarna

När du ska installera ett nytt betongtak eller tegeltak kan du samtidigt passa på att montera taksäkerhetsprodukter som bland annat takstege, gångbryggor och takräcken. Planerar du att installera solceller kan det också vara ett bra tillfälle att utföra detta samtidigt då både personal, utrustning och material finns på plats. Det gör att du kan få ned de totala kostnaderna ytterligare då du slipper två uppstartskostnader. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera en lösning för ditt tak och samtidigt ge dig ett prisförslag på din takomläggning och eventuellt tillkommande tjänster, utan några förpliktelser. 

Boka en kostnadsfritt hembesök med prisförslag

Om du är intresserad av att byta tak i Dalarna kan vi på Dalarnas Takmontage hjälpa dig med ett kostnadsfritt hembesök där vi utför en gemensam genomgång av ert tak, och lämnar ett prisförslag med fast pris för takbytet direkt på plats.