Betong- och tegeltak

Betong- och tegeltak

Ett tegeltak har en livslängd på normalt 50 år men kan hålla sig intakt så pass länge som upp till 100 år. Dock behöver du byta ut takpapp och lägga nytt tätskikt på taket så att inte fukt tränger sig in i fastigheten och då kan det samtidigt vara en bra idé att även se över skicket på ditt taktegel. Om tegelpannorna är i bra skick går det att återanvända dessa igen och du slipper då kostnaden för att köpa in nya pannor. I annat fall behöver du lägga nya takpannor, antingen ett betongtak eller ett tegeltak. Hos oss på Dalarnas Takmontage arbetar professionell takläggare som kan erbjuda dig takomläggning till konkurrenskraftigt pris. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du ska byta tak.

 

Byta tak i Dalarna

När du ska installera ett nytt betongtak eller tegeltak kan du samtidigt passa på att montera taksäkerhetsprodukter som bland annat takstege, gångbryggor och takräcken. Planerar du att installera solceller i Dalarna kan det också vara ett bra tillfälle att utföra detta samtidigt då både personal, utrustning och material finns på plats. Det gör att du kan få ned de totala kostnaderna ytterligare då du slipper två uppstartskostnader. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra takläggare från Dalarna inför ditt takbyte. Då kan vi tillsammans se över ditt tak och ta fram det bästa förslaget för just ditt tak. Varmt välkommen till oss! 

Boka kostnadsfritt hembesök i Dalarna med en av våra takläggare

Om du är intresserad av att byta tak i Dalarna kan vi på Dalarnas Takmontage hjälpa dig med ett kostnadsfritt hembesök. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så återkommer vi med tid då vi tillsammans kan se över skicket på just ditt tak!